Apartman FRANCISKA pruža miran odmor u unutrašnjosti Istre za 4 osobe, na rubnom djelu sela Smoljanci u sklopu obiteljske kuće obitelji Marić s vrtom površine 1.500m2 kojim dominira stoljetno stablo. U bližoj okolici nalazi se: srednjovjekovno mjesto Svetvinčenat 3 km, uređena plaža 15 km, prekrasan mediteranski gradić Rovinj 20 km i antička Pula 30 km.

Apartman ima zasebnim ulaz i prostire na dvije etaže cca. 60m2 + natkrivena terasa 30m2. Na prvom katu nalaze se dnevni boravak sa sjedećom garniturom i SAT-TV, kuhinjski blok (aparat za kavu i toaster) i kupatilo s tuš kabinom, dok su u potkrovlju spavaća soba s bračnim krevetom i soba s dva kraveta (1+1). Također posjeduje centralno grijanje te hlađenje. Gosti mogu slobodno uživati sezonske plodove iz vrta: razno povrće, jagode, trešnje, smokve, lješnjake, orahe te sudjelovati u berbi maslina (studeni) te doživjeti u pravom smislu seoski turizam.

U posebnoj ponudi na raspolaganju su dva bicikla, dječji krevetić, vanjski grill i parkirno mjesto za automobil.Svega 80 m od apartmana u susjednom dvorištu nalazi se kuća Franciska za 4 do 5 osoba te postoji mogućnost zajedničkog unajmljivanja za 9 osoba

 

 

Impressum